szerda, október 04, 2006

hatalom

Azoknak akiket szeretünk mindig nagyobb a hatalmuk rajtunk, mint nekünk önmagunkon...

16 megjegyzés:

Névtelen írta...

ez így van, de miért?

kerecsen írta...

Talán mert odaadunk valamit amit nem úgy kapunk vissza ahogy szeretnénk...Mégis, megtesszük. Én ezt nem értem, miért.

Névtelen írta...

az a baj, hogy nagyon szeretne már kitörni belőlem, de muszáj visszatömködnöm az énembe a vulkánokat. hú de bonyolult ez az álarc amit rámrakott az élet. Az eszemmel tudom a helyest, de semmi kedvem már hozzá, az új sem jobb csak más, és tudom, istenemre mondom, az eszemmel tudom, hogy 10 év után már az sem lenne jobb, mint a mostani, de mégis miért húz magába? az ember a szerelembe szerelmes ugye?

szülinapod volt? Boldogot kívánok ha igen. Erre már nem emlékeztem, régen volt.

kerecsen írta...

...miért muszáj?! Kényszerít v.ki erre? Nem hinném...tudom, ezer dolog lehet ami azt súgja neked - ne tedd ezt meg azt. Csak tanácsolni tudom: engedd, h. a vulkán kitörjön :) Engedd, bátran. Lehet, h. először rossz lesz. Lehet, h. másodszor is. De ne feledd kedves, nem pillanatlények vagyunk. Döntéseink (v. nem döntve-döntéseink) az örökkévalónak szólnak :) Légy bátor! Vulkánvulkánvulkááááán... :)))
Köszönöm a jókivit :) Nem rég volt. Ezexerint ismersz :P ? Megtudhatom, ki vagy?

Névtelen írta...

Gyáva vagyok. Igen ismerlek, meg Te is engem, kb. 12 éve.
(ed-nutal-lab)-ha még rémlik

kerecsen írta...

hm...rémlik :) Nem vagy fent iwiw-en?

Névtelen írta...

nem, nincs rá időm, meg olyan, túl nyilvános nekem. lehet, hogy rosszul gondolom, de akik eddig hívtak, azokat mindig visszautasítottam eddig, hogy ne pazarolják rám a meghívóikat. Hülyeség volt? :) Jobban szeretem a zártkörű csoportterápiát, személyesen, vagy skype-on esetleg on-line piálva... he
sikerült megfejtened a nevem és előkotorni a hozzá tartozó énem poros emlékét?

kerecsen írta...

On line piálás :D Hihihii...maradnék a jó régi, bevált móccernél.
Nosh...ha akkor szőke voltál és voltunk több házibulin is (pl. Szilveszterin) és anno bemásztunk hozzátok egy leánykoleszba, akkor tom ki vagy ;) Ellenkező esetben még tippem sincs - segits :)

Névtelen írta...

yessss, okééééé! Talált, süllyed! De azért szőkének sosem mondtam magam, bár lehet, hogy már akkor is csak keveset néztem tükörbe. Ó, igen! Erre a koleszbamászásra már nem is igen emlékeztem, pedig tényleg, ilyen is volt! Hú de öreg vagyok!!!! Az online piálásról annyit, hogy szar, de annál még mindig jobb, mint magamban. Ugyi? Na persze ez is csak ritkán sikerül, már ha a kedves férjem lemászik a gépről és végre elmászik otthonról. Úristen 4 hónapja vagyok férjezett! Szerinted, normális vagyok?

kerecsen írta...

...öööö...hát aztatat én nemtom megmondani. De mégis - ha ilyen marhaságokat olvasol mint az írásaim, semmiképp sem ;) Hol találtál?

Névtelen írta...

kaptam a linket ezzel a szöveggel: nini ezt mi ismerjük!!!! (egy volt osztály- és kolesztárstól) az iwiwen talált. és lehet, hogy nem kellett volna visszautasítanom a meghívókat... :) de nem mondanám marhaságnak, inkább csak gyors helyzetjelentésnek. napló- és életszerű. Bár elég kancsalul látom mostanság a világot, (majd jelzem a szemorvosomnál is:-)) lehet, hogy a szösszeneteidet is rosszul értelmezem. Már mindegy a hatásuk megvolt, bevettem az összes xanaxot, megittam minden vodkát, felakasztottam és leszúrtam magam... :DDD (képletesen, nehogy megijedj, ehhez is gyáva vagyok, sajnos)

kerecsen írta...

...nosh, ha ilyen hatással wagyok bárkire is azonnal kiugrom az ablakon - földszinten lakom ;)

Névtelen írta...

Na-na, Te csak ne ugrálj! Mert nem veled van a gond, Te úgy vagy tökéletes, ahogy vagy. Itt inkább a saját tökéletlenségem a ludas, mert ha olvaslak látom, hogy minden úgy van ahogy mondod, csak Te legalább le tudod írni, kiadva magadból, én meg csak dadogok az agyamban, mert megfogalmazni sem tudom a kínlódásaim, örömeim... Analfabéta, beszűkült, depis, picsa vagyok ez minden jelenlegi gondom okozója, mert kommunikációképtelen lettem a szeretteimmel. De gondolom ennek is eccer vége, mint egy náthának... ugye?

kerecsen írta...

Sok mindenben ki lehet fejezni magad. Én is be szoktam kukulni. Szellemi-lelki székrekedés. Nagyon rossz. De pl. ilyenkor remekül érzem magam a konyhában. Főzök. Vagy borokat nyitok és gyakorlom sommeliére-ségem. Vagy bicajozom. Szoktam fotózni is. Bármi...

Névtelen írta...

Igen-igen értem, nekem is voltak ilyenek, de most nem érzem jól magam a hobbijaimban sem. Egy csomó dolgot csináltam még egy évvel ezelőtt is. Lehet, hogy éppen túlpörögtem. Most meg böjtre vagyok ítélve. Vannak eü gondjaim is, biztosan ez is okozza az érdektelenségemet, meg a buzi hormonok. mittoménmán. Neked azé gratulálok, mert ügyi vagy! Meg örülök neki, hogy összefutottunk így, meg köszönöm a bíztatásodat! jól esik, de télleg tudom én az eszemmel mit kéne csinálnom, csak nem akaródzok engedelmeskedni neki :-) hülyeség? asszem egyszer csak megoldom én ezt, és kimászok a gödörből, -amilyen mélyben még sosem voltam még idáig-. Csak bírják ki a körülöttem élők, mert biztosan elviselhetetlen vagyok. húha mennyit panaszkodok itten neked. na nem zavarok tovább, jó legyél és vigyázz magadra! puszi, t.

kerecsen írta...

...akkor csináld gyorsan és gyere vissza élni, megéri :) Puszillak!